Açılış Kokteyl Organizasyonları

Açılış Organizasyonları Özel anların, toplantıların, kutlamaların, açılışların, davetlerin en prestijli yüzüdür kokteyl organizasyonları. Dilerseniz açılışlarınız için, dilerseniz nikah ve düğün davetleriniz için, dilerseniz davet ve gala organizasyonlarınız için sizlere kokteyl organizasyonu kapsamında gerekli tüm hizmetleri sunuyoruz. Kokteyl menülerindeki ikramlıklarımız günlük, taze ve hijyenik koşullarda üretilmekte deneyimli ve güler yüzlü personellerimiz tarafından en iyi şekilde servis edilmektedir.

Açılış kokteyl organizasyonları
Catering kokteyl organizasyonları

Kokteyl Organizasyonları

Davet ve organizasyonlarınız için A’dan Z’ye kokteyl hizmetleri. Açılış, nikah, sergi, toplantı, gala, söz kesme, nişan, lansman, özel gün daveti vb. tüm davetler için dilerseniz tüm organizasyonu bize bırakın dilerseniz istekleriniz doğrultusunda hizmetlerimizden yararlanmanız için kokteyl organizasyonu fiyat teklifi hazırlayalım.

Kokteyl organizasyonu hizmetimizde yaz sonu kampanyası! %10’a varan indirimlerle kokteyl daveti organizasyonlar için kokteyl menülerinde uygun fiyatlar.

Açılış organizasyonu kokteylleri

Açılışı yapılan mekana gelen davetlilere gün boyu ve ya belirttiğiniz saatler aralığında kokteyl organizasyonu hizmeti verilir. Siz, açılış organizasyonunuz için ziyaretinize gelen ve ya hizmet ve ürünlerinizi satın almak isteyen, müşteri ve misafirlerinizle ilgilenin gerisini bize bırakın.

CATERİNG HİZMETİ

Kokteyl Organizasyonu

  • Açılış Organizasyonu Kokteyli

Açılış yapacak bir marka veya şubeleşen popüler bir markanın davetlileri en iyi şekilde ağırlayabilmesi için açılış kokteyli düzenlemesi gerekir.

  • Lansman veya Özel Davet Kokteyl

Lansmana icabet eden ve yeni ürünleri bekleyen konukların kokteyl ikramı ile taçlandırıldığı bir konsepttir. Aynı şekilde özel düzenlenen bir davette misafirleri enfes lezzetler ikram etmek için kokteyl organizasyonu tercih etmek gerekir.

İkramlarınız özenle ve taze günlük olarak hazırlanmaktadır.
sdr
Kokteyl Organizasyonu Fiyatları

Kokteyl Organizasyon fiyatları kokteylin yapılacağı mekana, kişi sayısına, istenilen konsepte ve ekstra seçeneklere göre değişiklik gösterir. Ancak her insanın beklentisine ve bütçesine hitap eden kokteyl organizasyonu fiyatları mevcuttur.

Nikah kokteyli organizasyonu

Nikah öncesi ve sonrasında nikah töreni için hazır bulunan davetlilere seçtğiniz kokteyl menüsü içeriğine göre hizmet verilir. Son yıllarda evlilik hazırlığında olan çiftler arasında düğün yerine sade bir nikah töreni ve nikah kokteyli ikramları ile misafirlerini ağırlama alışkanlığı oldukça yaygınlaşmıştır. Böyle bir nikah kokteyli düşünüyorsanız tamda doğru yerdesiniz.

Toplantı, gala, sergi, nişan, lansman vb. davetler için kokteyl daveti organizasyonu

Salon tarzı kapalı mekanlarda açık ve ya yarı açık belirlediğiniz alanda vereceğiniz bu tür davetlerde gelen misafirlerinize seçtiğiniz kokteyl menüsü doğrultusunda sunum ve servis tarafımızdan yapılır.

  • Kokteyl masası kiralama ve kokteyl masası süsleme: Şık ve temiz örtülerle süslenmiş modern kokteyl masaları.
  • Kokteyl organizasyonu için catering hizmeti: Zengin menü, taze ve lezzetli ikramlar. Alternatifli kokteyl menü seçeneklerimizi ve fiyatlarını sayfanın altı kısmında bulabilirsiniz. Dilerseniz istekleriniz doğrultusunda farklı kokteyl menüleri oluşturabiliriz. Kokteyl organizasyonu için sunduğumuz ikramlar günlük, taze olarak hazırlanmakta ve tecrübeli ekimiz tarafından hijyenik koşullarda servis edilmektedir.
  • Kokteyl organizasyonu için servis elemanları: Bay-bayan karşılama ve servis hostesleri.
  • Kokteyl organizasyonu için ekip – ekipman temini: DJ, ses ve ışık sistemleri, bistro masalar, Canlı müzik grupları, Trio ekibi, karşılama hostesleri, tabak bardak vb. servis ekipmanları
  • Kokteyl organizasyonu için süsleme: Balon, tül, kumaş ve çeşitli materyaller ile şık süslemeler. Kokteyl masaları için canlı çiçek parterleri, uçan balon büketleri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir